Става въпрос за 156 с 1.9 литров /115 к.с. двигател. При ускорение на колата се усещат сравнително силни вибрации по цялото купе, не във волана. При отнемане на газ спират. На празен ход и по инерция също ги няма. Единствено при ускорение на предавка. Ако има идеи ще съм благодарен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 jtd-силни вибрации при ускорение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от me_to_uПървоначално публикувано от trustworthyСъединителОсобено, ако вибрациите са на по-ниски обороти.
Между другото съвет за подходящ сервиз у Варна и околоята бих приел с удоволствие...
накоро беше пусната тема за сервизи във Варна. препоръчват някакъв до гарата, но му нямам координатите_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyА как го провери тоя майстор, че ми е чудно?
накоро беше пусната тема за сервизи във Варна. препоръчват някакъв до гарата, но му нямам координатитеКолата е на приятел, монтьорчето твърди, че съединителя не е причина и са проверявали. Та след като аз му предложих същия вариант, човека като че ли иска да провери и други възможни версии преди пак да даде 150 лв. за същата операция. Видях темата за сервиза до гарата. Опции няма и без това, ще му кажа да пробва там
Благодаря за мненията!
Comment
-
Тези 150лв за какво точно са ти ги взели?sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от b0jo Покажи съобщениеи аз го имам този проблем при 2500/3000 оборота на 3-та при подаване на газ ми тресе предницата но само в тези обороти на 1и2 с газ го няма, ще съм ти благодарен ако пешеш какво е било при теб
при мене е сходен проблема нямам и отговор , сменени са , съединител , маховик , рециклирани карета и сменени тампони ...
все още си е така ..
при ускоряване на 3,4,и5 при боост м/у 1500 и 2300 об цялата кола разтриса тва е либра 2.4 жтдPeugeot 306 Cabriolet
Lancia Lybra 2.4 JTD 140hp
Toyota Starlet 1.0
Tipo
Comment
-
Първоначално публикувано от iav Покажи съобщениепри мене е сходен проблема нямам и отговор , сменени са , съединител , маховик , рециклирани карета и сменени тампони ...
все още си е така ..
при ускоряване на 3,4,и5 при боост м/у 1500 и 2300 об цялата кола разтриса тва е либра 2.4 жтд
Comment
-
-
Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщениеабе смени си съединитела бе баси няма да минеш с тампончета и глупости. виж маховика къф луфт има ако е голям и имаш пари смениго ако няамаш сложи си стария. аз си смених и маховика ама низнам дали трябваше. дано да не са окаже менте.
Хайде спрете с боба ,кафето и картите Таро.
Във форума има достатъчно знаещи и можещи , за да помогнат на човека.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
Comment